side_banner

nyheter

Hvordan kan Beoka-kinesernes e-handelsplattform møte utfordringen «Double Eleven» (shoppingfestival i Kina)?

«Double Eleven»-festivalen er kjent som Kinas største årlige shoppingbegivenhet.11. november går kundene på nett for å dra nytte av store rabatter på en rekke produkter.CGTNs Zheng Songwu rapporterer om Beoka Medical Company i det sørvestlige Kinas Sichuan-provinsen gjør for å øke salget.

Beoka er en av de viktigste høyteknologiske bedriftene i Sichuan-provinsen.(Hovedkontor i Sichuan, Kina)Beoka, en produsent med over 20 års erfaring innen medisinsk og velværeområdet, spesielt innenmassasjepistol.

Partner med HUAWEI på teknikkområder, og vi vant prisen av topp 7 som deres HormonyOS-systemleverandører i 2021. I mellomtiden leverer vi ODM-produkter til mange edle merker online som Amazon og offline som Warmart.Hovedprodukter: Massasjepistol, nakke/fot/kne massasjeapparat,gjenopprettingsstøvler osv.

I dag, la oss gå inn i e-handelsavdelingen til det kinesiske markedet i Beoka for å finne ut hva som skjer.

E-handel spiller en viktig rolle under shoppingfestivalen, og live-streaming spesielt.Mange av arbeiderne og gjennomfører live-streams eller designer plakater for å promotere selskapets produkter, og med shoppingfestivalen nærmer seg, blir de travlere, og noen av dem er til og med forberedt på en travel shoppingfestival siden begynnelsen av oktober.

Livestreaming under shoppingfestivalen må gjøres annerledes, vertinner må være mer energiske og ta mer hensyn til rabattbegivenheter.Det er en økning i antall mennesker som ser på livestreamingene våre på nettet, så vi introduserte kampanjeaktivitetene våre mer under shoppingfestivalen, og vi snakker raskere enn vanlig, slik at de forstår flere detaljer.Den 31. oktober, når klokken ringer 20.00, vil jeg være så spent på å se alle kundene betale saldoen, salget var så bra at det harde arbeidet vårt betalte seg.

Offisielle data viser at innen 3. november hadde online salgsinntekter under den spesielle shoppingperioden allerede nådd 41 milliarder amerikanske dollar, til sammenligning genererte en lignende shoppingfestival i juni i år en inntekt på hundre og ti milliarder amerikanske dollar.For folk vil denne festivalen representere nettkarnevas, men de ser på som avgjørende for å bidra til å øke Kinas økonomi.

Beoka Team

14.11.2023

Chengdu, Kina


Innleggstid: 15. november 2023